Boka ditt event hos oss!

Vi har god erfarenhet inom event och hjälper er att skräddarsy just erat, tveka inte på att höra av er.

Tillsammans utformar vi

Ditt event 720 m.ö.h

Alla event är olika, vi har flera års erfarenhet av eventplanering och tillsammans kan vi skapa det perfekta evenemanget utifrån era önskemål.

VI har tidigare genomfört quiz, lansering av kollektioner, livespelningar, 30-årsfester, festivaler för att nämna några evenemang. Vi tar emot stora som små arrangemang både dag och kvällstid.

Tveka inte på att höra av er!

Kontakta vår eventkoordinator, event@are720.se 

FAQ

Antalet beror på vart i våra lokaler ni vill vara samt typ av bokning. 

  • Sittande gäster vid middag 20-100 personer
  • Vid fest inomhus max 150 personer
  • Vid fest på takterrassen 20-120 personer
  • Takterrassen kan bokas från 11:00-16:30. Önskar man vara där längre krävs det att ni bokar transport ner via oss då liftarna har stängt
  • Baren och restaurangen kan bokas kvällstid från 18:00-01:00

Skicka en förfrågan till vår eventkoordinator, event@are720.se, och beskriv vad ni vill göra samt hur många personer det gäller så får ni ett prisförslag.

Allt beror på vilken tid ni vill boka, är det under liftarnas öppettider (fram till 16:30) går det utmärkt att åka skidor. Utöver liftarnas öppettider kan vi ordna med transport till Rödkullen och även vidare därifrån om så önskas.

Dagtid har restaurangen öppet med lunchmeny. Vi har även en grill som går att utnyttja. Kvällstid har vi en annan meny där ni själva utformar hur ni vill ha det, läs mer om det under fliken “Kvällsgrupper”